Wolvenbos Laat je betoveren door het fenomenaal domein uit de jaren 1900 omgeven door een oase van rust en gastvrijheid, een prachtige natuur, smaakvol interieur met oog voor detail en een wereld van kunst en culinair genot.

Voor al uw cateringwensen werkt Wolvenbos exclusief samen met Silverspoon. Silverspoon organiseert uw event met de grootste toewijding! "Een feest organiseren dat perfect bij het karakter en de uitstraling van de klant past, is de grote uitdaging. En de ultieme bedoeling van een Silverspoon-feest.

TwentyTwo, met aandacht voor detail gecombineerd met een zinnenprikkelend thuisgevoel. In deze setting wil wij u laten proeven want onze kunst is en waar wij voor staan. Traditie, details en kwaliteit op maat.

Den Berg Organiseer uw event in een oude spoorwegloods te Londerzeel. Op een boogscheut van de A12 in Londerzeel situeert zich de gloednieuwe eventlocatie Den Berg. Een originele omgeving voor events in de buurt van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Nieuwkomer met ervaring.

Voor meer informatie
WWW.BOUTIQUE-VENUES.BE

 

Idea Location

 
Silverspoon:
Bijkhoevelaan 32 a
2110 Wijnegem
Belgiƫ
Contacteer ons:
Tel. 03/326 52 12
Fax. 03/326 52 22
info@silverspoon.be
Zaakvoerder:
Bart Claessens
0473/282124
bart@silverspoon.be
Btw
BE 0889.866.023